Nieuwe naam: Greenhouse Design

Voor Pelecon breekt er een nieuwe tijd aan. Daarom hebben we ervoor gekozen om de bedrijfsnaam Konstruktie- en Adviesburo Verheijdt met de voortzetting onder de vlag van Pelecon per 1 juli te wijzigen in ‘Greenhouse Design’. Onze nieuwe naam en huisstijl bevestigen waar wij voor staan, namelijk: vernieuwend, technisch, toekomstbestendig, uniek en benaderbaar. Op 1 juli, de dag waarop wij officieel starten met Greenhouse Design, onthullen we de nieuwe huisstijl en staat ook onze website www.greenhousedesign.nl live waarop u exact kunt lezen wat onze ambities zijn voor het prachtige bedrijf dat Frank heeft opgezet.

Enthousiasme, specialisatie en ervaring

Frank heeft in Pelecon (www.pelecon.nl) een ambitieuze, enthousiaste partij gevonden die zijn werk met hetzelfde plezier voortzet. Wij zijn zeer goed thuis in onder andere het berekenen van kleine en (zeer) grote staalconstructies. Zo hebben wij ervaring met de bouw van distributiecentra in Nederland en andere Europese landen voor Albert Heijn, Lidl en Bol.com. Dit sluit aan bij het ontwerp van staalconstructies voor de kassenbouw waar repetitie en optimalisatie belangrijk zijn. Tevens hebben wij ervaring met het constructief berekenen van op maat gestapelde betonblokken (betonblockdesign.nl). Met de voorzetting komt daar nu ook het berekenen van kasconstructies bij waarvoor twee gespecialiseerde constructeurs uit het team van Pelecon zich, naast het berekenen van andere bouwkundige constructies, per 1 juli 100% inzetten voor de kassenbouw.

Constructeur Erik Brok houdt zich straks voornamelijk bezig met de daadwerkelijke berekeningen van kasconstructies en constructeur Piet Peters zet zijn zeer lange ervaring in staalconstructies in om ontwerpen en innovaties mogelijk te maken. Henk van Vliet neemt alle commerciële activiteiten over van Frank waarbij hij ondersteund wordt door het secretariaat en alle overige medewerkers van Pelecon.

Over het gebruik van Casta hebben wij overeenstemming bereikt met Hortivation. Naast de werkzaamheden die Frank deed gaan wij voor Hortivation ook gebruikerscursussen en programmafeedback leveren.